Akupunkturutdanningen

Mennesker med ulik bakgrunn, og fra ulike aldersgrupper, kan studere akupunktur. Det kreves ingen spesiell bakgrunn for å studere ved AFEA, hverken studie- eller yrkesmessig. Vi er mer interessert i din personlige livserfaring, og din motivasjon for å studere hos oss. I den grad du har familie- og/eller jobbforpliktelser, er det vesentlig at du viser en forståelse for forpliktelsene som en akupunktur-utdanning krever. Studiet passer også fint for terapeuter i andre fag som ønsker å bygge på sin utdannelse med akupunktur.

akupunkturstudie.jpg

Forutsetninger
En ekte motivasjon til å studere og praktisere akupunktur, en oppriktig og ivaretagende holdning, samt villighet til personlig utvikling er viktige egenskaper.
En forståelse av hvilke forpliktelser akupunktur-utdanningen krever, og hvordan disse kan påvirke livsstil, arbeid, relasjoner etc.
Du vil bli innkalt til et intervju hvor du som kommende student og skolen sammen kan utdype dine behov, forventninger og målsetting.
Du må beherske engelsk språk, da mye av pensum er på engelsk, og enkelte seminarer vil foregå på engelsk.

Omfang og lengde
Utdanningen er et 3-årig deltidsstudium. Det første året består av 12 samlinger på tilsammen 26 dager. Det andre året består av 12 samlinger på tilsammen 30 dager. Det tredje året består av 24 samlinger på tilsammen 38 dager.

Studiebrosjyre
Les mer detaljert informasjon om vår akupunkturutdanning >>

Oppstart for neste klasse er 22 august 2018. Søknadsfrist 1 juli.

Last ned >>
Ønsker du søknadsskjema tilsendt i posten, ring oss eller benytt kontaktskjemaet.

Studieavgift
Studieavgiften er 38000,- per år.

Medlemskap i Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon
Studiet er godkjent av NNH, og kvalifiserer til medlemskap etter fullført utdanning. For mer informasjon om godkjenning, se under Medlemskap i Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon.

akupunkturstudent.jpg